Peklo je mým rájem

Peklo je mým rájem

Anotace: -

Nikdy jsem v Boha nevěřil
a asi přijdu peklu
pak svého cíle dosáhnu
protože peklo je mým rájem

nežli tlít mrtev na zemi
to radši hlazen plameny
si peklo vychutnám
nebudu sám

ať nebe nechají těm
co málo trpěli
já zůstanu jak jsem žil
svůj úděl umím si již nést

peklo je těch co peklo stvořili
ráj zase pro ty
co se soudu bojí
tak vrátný bránu otvírej zde stojím

já žíti v rajské zahradě
po tom všem nedovedu
a ani nechci- nemám zájem
věřím že peklo je mým rájem
Autor Bolder, 17.01.2009
Přečteno 210x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí