Requiem for a dream

Requiem for a dream

jak snadné je změnit cestu
- zvráceně mihat s v mžitkách -
nekontrolovaně - všeho se vzdát
ne-dobrovolně na všechno *srát*
okamžiků se ptát
kdy život, blízké milovat
hraní s osudy na tenkém ledě
nezůstat na okamžik v sedě
- s bílou touhou hazardovat -
jako s cukrem
nutkající potřeba chtíče
nevhodný okamžik
neplatný slib provází zrakem
- závislost -
strašící lednička
milující matka
co nechtěně ze syna vychovala *spratka*
ta touha po slávě
ničící život
každému jinak
po stopách jehel
zasněžených neškodným "cukrem"
vytváří si nezničitelnou smrt!
Autor padající do neznáma, 17.01.2009
Přečteno 235x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Lenullinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí