Samotnění

Samotnění

Anotace: To snad ani smutný není

Jistý pán v jistém domě
Jistou kočku měl
Oni chovali se k sobě dvorně
Pán nemohl dospat a kočku brzy probouzel

To trvalo by věčně nebýt toho rána
Dodala si kočka smělosti
Nebuď mě tak brzy požádala pána
Nech mě dospat dle mé libosti

Pán že šlechetné měl srdce
Kočku tedy nechal spát
Sám procházel se ve svém domě
Však kočičí kožíšek pohladil by rád

Než micka dopoledne probudí se
Pán šedivý je svojí samotou
Kočka jen líně protáhne se
A hledá misku s flákotou

Pán dobrotivě micku krmí
Rád je že už není sám
Kočka na toho chlapa blbě čumí
Ten šedivec přec není můj pán

Příštího rána kočka opět chrní
Pánovo srdce kypí dobrotou
Když kočka konečně se vzbudí
Pán v křesle zemře samotou
Autor Laa, 18.01.2009
Přečteno 248x
Tipy 9
Poslední tipující: Tempaire, sioned, Psavec, Kubino 2, floreciente, Kapka, Pokusný králík s melounovou náplní
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná.

18.01.2009 16:16:00 | Psavec

wau....krásný

18.01.2009 11:49:00 | floreciente

Dobrý!

18.01.2009 11:43:00 | Kapka

No teda...Ten nápad je ženiální a vubec - víc takových :) ST :)

18.01.2009 11:22:00 | Pokusný králík s melounovou náplní

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí