Ztratila jsem kamaráda

Ztratila jsem kamaráda

Anotace: jen svou vlastní blbostí, svou ignorací... mam ho ráda :(

melodie iluzí
tlačí do strun
nálad
vyplívá z nich otázka
jestli on mě
má rád???

bez něj jsem hrála
na piano samoty
tóny
co klouzaly se bytem
zatímco odbíjely
zvony

naděje přátelství
vyhasla
pod přívalem slz
když byla noc
když lampička
už zhasla
Autor eery, 18.01.2009
Přečteno 465x
Tipy 5
Poslední tipující: Sana.sorrow, Vlk v rouše, jesterka, Kyška
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí