Býval som kráľom.

Býval som kráľom.

Anotace: ....................

Býval som kráľom,
býval som hriešnik.
Teraz som žobrákom.
Neraz som smiešny.

Sníval som život.
Mal byť tak krásny.
Zabočil krivo.
Nedá sa básniť.

Býval som kráľom,
čo nemal sluhov.
Trebalo málo.
Nie toľko sľubov.

Sníval som básne.
Bola to chvíľa.
Malo byť krásne.
Zlá bola víla.

Kradla mi spánok.
Kradla mi slzy.
Býval som kráľom.
Teraz som drzí.
Autor solar1, 18.01.2009
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: padající do neznáma, greapy, okapovaroura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí