Dobré ráno

Dobré ráno

Anotace: Každé ráno je takové ,už tady nejsi ,tak nesuď již,když o tom jen sníš,máš jen klapky na očích,tak se neboj a pojď blíž ..

Dobré ráno miláčku.
Další noc jsem nespal,nejím …jen se bojím,
že tě na vždy ztratím.
Tulil se ,hladil tě a líbal ,a vášnivě se s tebou miloval,
…s pocitem štěstí k tobě,
umyl tě pak ve vaně .
Věřím v naše srdce a lásku ,
v tobě našel životní krásu.

Když bylo kruté zklamání, a poznání ,
jen tak z nenadání.
Hledám tě ,volám tě ,duší křičím,
lásko ,jsem jen tvůj a už mlčím !
Mé srdce jsou střípky střepů,
přestává bít spadne v klidu k zemi,
neboť ženu jenž miluji tady není.

Dvanáct let štěstí prožil ,
však života pak plné lásky si neužil.
Venku mrzne padá sníh,
po tváři klouže ,snáší se mi do dlaní.
Jsem tvůj anděl bosí,
v duší hnízdo vosí ,
vše mě svírá, lásko…
ty máš v srdci moje křídla .
Autor Marisek, 18.01.2009
Přečteno 387x
Tipy 5
Poslední tipující: Lilly Lightová, páááááááá, Quigleika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Supertip ... krásná báseň.

28.01.2009 16:21:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí