Osud a sny

Osud a sny

Anotace: -

Jsem celkem mladý
chci ať mladým zůstanu
člověk má sny a je rád když se plní
život má vady
takže nejde dozadu
a ani rovně jen se vlní

osud je klikatý
jde z místa do místa
a nikdo neví kudy příště šlápne
šlape mi na paty
zbláznil se dočista
zda tuší, že je to s ním špatné?

osud a sny
jsou soci na meče
Kain versus Ábel v Biblickém přirovnání
ti když se sejdou
vždy krev poteče
a já jim dávám požehnání

jsem vězněm snů
a svého osudu
spolu to nejde, pořád se jen bijí
chci žíti řádně
nikdy tak žít nebudu
ti dva si nad tím ruce myjí

snílek má úděl těžký
i bez daných cest
tak proč mu osud ještě hrdlo svírá
jde bos a pěšky
za co je tenhle trest?
za to že na svět jinak zírá?

přes hromy blesky
já snít budu dál
ať osud na mě ztupí si své spáry
se sny je hezky
bez nich bych se bál
bál toho, že mě osud spálí.
Autor Bolder, 18.01.2009
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí