Píše

Píše

Anotace: ---

Tak tu jsme. Opilí životem. Trošku kofeinem...

Mlčím. A přesto.
Slova prosakují kůží na dlaních.
Dát trochu tvaru myšlenkám
a sfouknout okovy na přáních.

A píše. Protože pero, jak známo, jest silnější než nejostřejší kopí.
Bodlec kovově se směje. Ať si. Nikdy nepochopí.
Autor Petiiiiiiiiiiik, 18.01.2009
Přečteno 267x
Tipy 5
Poslední tipující: kejtyyy, janewe, Chancer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tudíž kdo nepíše, nežije ;-)

19.01.2009 16:41:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí