Poušť v zimě

Poušť v zimě

Anotace: Poušť v zimě

Kdo jsou vlastně lidi?
Po pravdě se pídí
přitom nemají co dočinění
s pravdou a svým sněním

Vystihne to pár upřímných řádků
jako večer končící v pátku
tohle bývá to pravé snění
že končí nám svět, po něm nic není.

Možná bolí slova na konci dne
stejně tak bolestivé jak účinné.
A vypadá to na konec noci
začátek dne je bez pomoci.

Tahle beznaděj je v každém z nás
jako všední zboží na obchodní pás
klademe si sami sebe
a jedna ruka nás deset odvede

Poušť je v zimě nadosah
jestli chyba tak jde za můj práh
promintě, že tu dělám černé díry
omlouvám se za způsobené viry.
Autor blister exist, 18.01.2009
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: Jammie Spark
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí