Chyba po ránu

Chyba po ránu

Anotace: Chyba po ránu

Přivezl k nám brambory
Odjel zpět a přijel zpět
V ruce flaška od Coca-Coly
Trvá to už neurčito dlouhých let

Slova jako kýče
Neubojovali jsme si své
s Amerikou do piče
Ostrava-město mé.

Když čtu si zpětně mezi řádky
přemýšlím jestli to odvolat
vždyť kde by byl tenhle blábol
kdybych nemohl Billovat....

Avšak Amerika není vše
co se míhá kolem mně
možná zase chyba po ránu
i když půlnoc klepe na bránu

A tak dvouverší je nakonec
omlouvám se, jsem snad Japonec...
Autor blister exist, 18.01.2009
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí