Dáma v letech

Dáma v letech

Anotace: Inspirováno dámami....a věnováno paní Ritě...

Luna hrdá
co mlčky umí chválit
Laskavost v očích
rozpálená kamínka hvězd
Číst už jen originály
Osudu poťouchle
dávat k oměji
přivonět…

Tisícerým pokusům
vstát a znovu jít
Navlékat nekonečnou nit
I duši neúnavně látat
když zasekne se břit…

Žít dychtivě
každou vteřinu
Zahalenou v kouři
času
Nemarnit slova
Ukonejšit
kolébánkou
bouři
plačících modřínů…

Umět
uspat
moře
vyčítavých hlasů…..

Chtěla bych být dámou v letech…

Můžu jí být...
a nebude to bolet...

Přestěhuji se...
...do Let
Autor zvířenka, 19.01.2009
Přečteno 294x
Tipy 28
Poslední tipující: Faust88, Holis, V.N.Losinský, Kapka, Triffid Kolbe, Psavec, páááááááá, enigman, Quigleika, sluníčko sedmitečné, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

elegantní..
ST

19.01.2009 06:57:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí