Když...

Když...

Anotace: ...

Když sama v sobě se nevyznáš,
když nevíš, kde hlavu máš.
Když chvěje se ti hodně hlas,
když toho pravého vidíš zas.

Když sama nevíš, co ti je,
když on se na tebe usměje.
Sama sebe se ptáš,
či nějakou šanci máš.

Tvůj zdraví rozum si odpoví,
on všecko o tobě ví.
Nemoc pěknou v sobě máš,
ani nevíš, jak se jmenuješ.

Srdce tě mobilizuje,
ten chlapec tě miluje.
Ty jsi celá bez sebe,
koukáš se do nebe.
Autor lucajda89, 20.01.2009
Přečteno 255x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Lilly Lightová, s.e.n, Quigleika
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Supertipáč, moc pěkná a zajímavá.

24.01.2009 10:07:00 | Lilly Lightová

To je hezké-veršem i obsahem

22.01.2009 21:16:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí