Utéct...

Utéct...

Anotace: Ona ví, že existuje jiný svět...a ví, že jednou se tam dostane...Ale co ta poslední otázka - jde to vzít zpět? (napsána 10.1.2009)

Sama samotinká
bloudí a hledá
tu správnou cestu
cestu svého srdce.

Odsouzená k samotě
to dobře ví
jen to je ta cesta
kudy smí se dát.

Touží vznést se
dostat se do transu
a utéct navždy
ze svého těla.

Ale bloudí
vždyť sama neví
co by vlastně chtěla.

Jen další otázky
bez odpovědí
Jak? Proč?
jen stíny to vědí.

Jednou se to povede
pak přivítá tě jiný svět
ale nikdo říci nesvede
zda půjde to vzít zpět.
Autor mauvais-ange, 21.01.2009
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, Stagger Lee, Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí