Toužebná

Toužebná

Anotace: známe to všechny

Myšlenky se rozlétají do dáli
jak ráda zaslechla bych volání.
Volání - postůj lásko nádherná,
nikdo Tě nechce mít tak jako já..

Ta dálka však mlčí nesměle
a já sama lehám do své postele.
Slza však po mém víčku neteče
a lidi pozoruji netečně.

Úsměvy já kolem rozdávám,
aby nikdo nemyslel, že smutně usínám.
Ríkám: "Zítra se to změní!"
Ale jak? Když tu se mnou nikdo není.
Autor Rainia, 22.01.2009
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: Vlk v rouše, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i všichni...

22.01.2009 00:33:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí