Spi...

Spi...

Anotace: ...

Spi a neotvírej oči
na tenhle škaredej svět.
Spi a nevymejšlej řeči
tak kamenný tak zlý.

Spi a přestaň přemýšlet
nebo se začni aspoň smát.
Jak teskně mluvíš, povídáš
na nebi hvězdy začínaj se smát.
Kam anděl v noci přilétá.

Co, zavolá do tmy,co?
Snad sen, lásku nebo sílu v nás.
Kam, zavolá do tmy, kam?
Snad tam co hloupost vykvétá.
Autor Kalicka.ja, 22.01.2009
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to zajímavé, trochu zvláštní, ale čtivé...

22.01.2009 13:04:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí