Oheň

Oheň

Anotace: ...

Když se oheň rozhoří
a začne plát
moje duše pookřeje
my začneme se smát.

A když oheň hoří
a v dýmu stoupá sen
já ne tebe myslím
ať jsem jaká jsem.

A když oheň hasne
a všichni jdou už spát
já zhasínám plamen
kterej dobře znám

koukám do něj potají
když ve snu vidím dům
a před domem oheň
a v jeho dýmu stoupá sen
na kterej čekám den co den
Autor Kalicka.ja, 22.01.2009
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: Lilly Lightová, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ohnivá...také se mi líbila. Dávám Ti tip.

02.03.2009 21:40:00 | Lilly Lightová

Má to pěkný obsaha a myšlenku. Líbí se mi to.

22.01.2009 13:07:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí