Kamarádka

Kamarádka

Anotace: pro tebe ..3..2..1..smej se:D

Kamarádkou já tebe nazvat mohu,
pomocnou ruku ty mi vždy podáš.
Za naše kamarádství děkujme Bohu,
prát se za tebe na to mám kuráš.

Jsi pro mě světýlko ve velké tmě,
já ráda vše ti oplatím.
Máš ráda mě,
a já zase Tebe,
života se díky Tobě nebojím.

Může mezi nás přijít bouře,
jenže po té přeci slunný den nastane.
Může být kolem nás spousta kouře,
jsi pro mě květinka co chmury zažene.

My vždy najdeme cestu k sobě zpátky,
vždyť patříme k sobě,
jsme prostě kamarádky,
nestydím se za lásku k Tobě.

Jsi moje zlato
a já Tě mám ráda,
nestačí rýmy na to,
jen činny teda.
Autor Kirsten, 22.01.2009
Přečteno 763x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí