Zázvor

Zázvor

Anotace: ..............

Když je slunce
na vrcholu hvězd
měsíc zmizí z oblohy
je před námi Velká zeď
kde mají ukryté poklady
v zemi schované

trpím nenávistí
která je nemocí
má zlé síly
chapadla chobotnic

když zasáhne horečka
celé tělo povalí
jak jízda rytířů

čeká mě obřad
zlé duchové
které tíží tělo
zmizí z mé mysli

v zahradě
která nikde nekončí
ani začíná
naleznu bludný kořen
kouzelný zázvor

rostlinu obestřenou
mnoha tajemstvími
velkými účinky

když vykonám
čajový rituál

vrátí se mi do srdcí radost
vodopádem chutí
barev a snů
chuť k životu
který sem znova nalezl
v meditaci
kde sem objevil svojí
pravou tvář.
Autor Vlk v rouše, 22.01.2009
Přečteno 398x
Tipy 33
Poslední tipující: kikis, okapovaroura, bloumej očima, s.e.n, Lenullinka, Lilly Lightová, hanele m., Princezna.Smutněnka, Agniezka, Meriel, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná,jakoby plná kouzel.

22.01.2009 21:23:00 | s.e.n

ST, je vážně povedená. S nápadem...

22.01.2009 19:30:00 | Lilly Lightová

miluji zázvor...:) s medem...:)

22.01.2009 16:50:00 | Agniezka

jsi prostě básník..
ST

22.01.2009 11:51:00 | Mbonita

(Nejen) za tu zmínku o tom, že nenávist je nemoc, ti náleží ST.

22.01.2009 11:23:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí