o ničem a o všem...

o ničem a o všem...

Anotace: O dalším pokusu.

Dál chodím po světě
chodím a hledám
a štěstí mi nekvete
tak to co chci nemám.

A další setkání
a zase smůla
vždy to samé tlachání
a jen frází fůra.

Ač krásná tak bez duše
jen pohledná krása
a ona nic netuše
není ta spása.

Už uvěřit chce se tu
že štěstí má volno
či zkouší mne...poetu
a mým rýmům je bolno.

Ani rým nesedí
když duše trpí
a blízcí nic nevidí
asi jsou slepí.

Bez přízně,bez lásky
po zemi se ploužím
a odmítám otázky
po čem já toužím.

Snad štěstí se unaví
a sedne i na mne
a osud mě překvapí
vše vyřeší za mne.

vladyka O9
Autor vladyka, 22.01.2009
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí