o hledání

o hledání

Anotace: a jde se dál...

Seznamka,inzerát
to vše je marné
a tolik bych chtěl mít rád
však není to snadné.

Má duše je složitá
už nevěří tomu
že ještě je někde ta
k níž chodil bych...domů!

Emaily a vzkazy
a spousty psaní
a nikde důkazy
že to je má paní.

Tak stále zkouším to
a stále doufám
víc a víc bolí to
a víc a víc si zoufám.

Tak vemte mě na milost
dámy a paní
už smutku bylo dost
a pošlete psaní.

O lásce o touze
o tom proč žijem
když jen o vlku a o koze
pak většinou pijem.

Tak zkonči to trápení
má hvězdo ochranná
a pošli znamení
že ta bude jenom má.

vladyka 09
Autor vladyka, 22.01.2009
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí