Cesta

Cesta

Anotace: -

Počkej na mě domove
Já trochu jsem se vzdálil
Nebylo by férové
Kdybys teď mosty spálil

Já chtěl jsem trochu poznat svět
není to ničí vina
tak doufám že mě přijmeš zpět
mě- ztraceného syna

Už vař se, krvi z oktanů
A rozpohybuj kola
Ať už se zpátky dostanu
Ať už jsem brzy doma

Jen počkej srdce zběsilé
Posečkej, dočkej času
My zatím v zácpě vězíme
Před sebou dlouhou trasu

Už pískni mistře výpravčí
Krátce a pak dlouze
Jen tak málo my postačí
Tak vyhov mojí touze

Uháněj oři železný
Svou ocelovou tratí
Můj návrat bude vítězný
Tak už se mi to krátí

Vzlétni ptáku do nebe
Semnou ve svém břiše
Já nastoupil jsem do tebe
Tak pospěš do té výše

Vžeň sílu do svých perutí
Ať plech křídel se kroutí
Kraj dole píseň labutí
Mi zpívá při mé pouti

Pospíchej ručko z hodinek
Ty malý závodníku
Vrahu dávných vzpomínek
Skákej po ciferníku

Měl bych něco říci Vám
Ať nenastanou zmatky
Já teprv jsem na cestě tam
A ne na cestě zpátky.
Autor Bolder, 22.01.2009
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: Stagger Lee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí