Normalizační

Normalizační

Anotace: jak to vidím já

Beze zbraně,
beze strachu
odevzdaně
klečím v prachu
...ještě to neskončilo

Decibely hluku
z ječících sirén,
seřazeni v pluku
čicháme styren!

Vedeni ulicí
skloníme hlavu,
jak Ti, kdo vědí,
že jdou
...na popravu

Kolem nás vlajky
s rudými hvězdami
a plakáty s obrázkem Lajky...

Pak už jen mříže
Ti, kdo si na zádech nosí kříže
a tma...
Autor zíťa 2, 22.01.2009
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neni to zle, jen pozor na to rymovani, v jedne sloce jsi to moc netrefil a ke konci ten rytmus...

22.01.2009 20:25:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí