Na křižovatce

Na křižovatce

Anotace: lidé se střetávají a mizí...

Dva lidé potkali se
uprostřed svých cest

stopy v prachu překřížené
vítr smí teď zavát
smýt a nevrátit

dva lidé v okamžiku jsou si vším
včera nikým
zítra vzpomínkou

dokonalé splynutí dvou osudů
na prchlivý okamžik
který vlastně nebyl
a už nikdy nebude
nikdy jindy
než když se dva lidé setkali

na křižovatce
Autor Lasska, 22.01.2009
Přečteno 320x
Tipy 8
Poslední tipující: yourqueen, Vlk v rouše, jedam, kikis, Andělskými perutěmi chráněna, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opustit křižovatku i toho druhého bolí, někdy děsně..ale jak jinak jít dál?

15.03.2009 23:53:00 | yourqueen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí