Sebevrah

Sebevrah

Anotace: Když Ti nestojí za to žít, asi takhle to vypadá, ale nezoufej a čti až do konc ;)

Jsi sám, tak strašně sám,
nikdo neuslyší tvůj pláč,
nikdo nezastaví svůj pochod životem.

Jsi dál než kdokoli z nás ví,
nikdo nepřijde k Tobě,
nikdo Tě nezvedne a nepřinese zpět.

Jsi zmatený, tak moc zmatený,
že ani nevíš, kde jsi se vzal,
a nikdo Ti to neřekne.

Chtěl jsi být svůj, jenom svůj,
a jak jsi tak svůj, nikdo neví,
jestli někdy netoužíš něčí být.

Chceš zapomenou, jen zapomenout,
na všechny špatné chvíle svých dní,
ale nikdo si je nechce vzít.

Smrt nic neřeší, neřeší nic,
co na světě přináší lidem trápení,
smrt nevyřeší Tvé problémy, jen přinese další.

Nechápu, stále nechápu,
Tvé bláznovství, pošetilé počínání,
vždyť život má tolik krás,
pro který stojí za to žít!
Autor Yves, 30.09.2005
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí