Mám být sama

Mám být sama

Anotace: Tohle je má samota....

Proč mám být sama,
když všichni kolem mně nejsou?
Proč mám být sama,
když oni se baví?

Jsem sama a přitom
po mě chtějí abych byla s nimi.
Nadávají mi když sem sama
a když jsem s nimi dívají
se na mne jako na starýho plyšáka
co přestal být v módě.

Proč mám být sama,
když všichni kolem mně nejsou?
Proč mám být sama,
když oni se baví?

Proč? Ptám se sama sebe:
Proč?Kdo mi odpoví?
Nikdo, se nenašel nikdo kdo
by je vedle mě...Všichni mlčí.
Proč mám být sama?

Ne,já jsem sama!!!
Autor bettuš, 23.01.2009
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí