Strach

Strach

Anotace: Už se zase něčeho bojím!!!!!!!!!!!

Strach mi mačká srdce, jako svěrák.
Připlížil se ke mě jako žebrák.

Já nestála jsem o něj, přišel za šera.
Šklebí se jako obrovská příšera.

Já z dlaně cukr zkouším mu dát.
Ale on jak mezek zůstává stát.

Je stále u mě, u paty mi dřepí.
Copak ho nevidíš, to jsi slepí?!

Strach o to, že příjdu o tebe.
Musíš to vidět, řve to do nebe.

Já končím, neb nemám již čas.
Nechť tvá láska neopouští nás.
Autor Aisa, 24.01.2009
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: JR, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máme stejný strach :o)

04.02.2009 20:24:00 | JR

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí