Perfektní

Perfektní

Co je vlastně perfektní?
Co je vlastně dokonalost?
Že nepamatujeme si včerejšek,
Nebo že známe celou naší minulost?

Nikdo nemá všechno.
Ale nikdo nemá nic.
Vlastně perfektní je každý.
Někdo míň, a někdo víc.

Někdo méně ve vzhledu,
Někdo právě v něm.
Jde o úhel pohledu
a o správný vněm.

Někdo zase duši dobrou,
někdo ji zas postrádá.
Někdo vše hned vyřeší,
jiný to zas odkládá.

Někdo baví se při učení,
někdo ho zas nesnáší.
Někdo brečí při loučení,
jiného to uráží.

A být něco mezi tím?
Zkuste to a uvidíte.
Sami to poznáte,
a možná i pochopíte,
že pravá dokonalost je jiná,
než za kterou ji lidé považují.
Už víte?
Buďte jiní, než ti co neuvažují
a potom pochopíte vše.
Autor Lucci Narr Pavlowna, 24.01.2009
Přečteno 316x
Tipy 17
Poslední tipující: Vlk v rouše, Iva Borecká, Quigleika, Fiserka, jedam, Holis, lucajda89, Emma Kulíková, Kristine Clary-Aldringen, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nikdy vsetci nepochopia..nenadarmo sme potomkami opic xD
az kym nas neovladnu roboti s IPP na perach(teda skrutkach) a nezorganizuju masove pochopenie

12.03.2009 20:10:00 | Terulienka

Jsi tolerantní a vnímavá, to je dnes vzácné a o to víc milé. Děkuju za tato slova.

17.02.2009 16:52:00 | Iva Borecká

ST ...je moc pěkná :P

28.01.2009 19:16:00 | Fiserka

...je to tak,kéž by to pochopili všichni

24.01.2009 12:42:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí