...on

...on

Anotace: pan XY :D

Po chodbách si kráčíš
vůně kávy ze Tebou se line
na všechny kolem mrkáš
naše srdce rázem hyne

majlant do automatu házíš
vždy, když kolem procházíš
ve spěchu ven
s trubičkou nikotinu

myslíš, že jsi neviditelný,
ale Tvůj úsměv je nepřehlédnutelný,
tvé svaly a pohyby
ta chůze a oslovení

a to Tvé ranní pozdravení!
...káva...s cukrem...druhá, třetí...
a už zase jinam letí...
kabinet a studenti, to tě nijak netentí

Vychovala si Tě ale dobře,
už neříkáš panu řediteli zlobře,
na hodinách tělocviku se studentkami tančíš
asi z nás jednou zjančíš!

Ahojte holčeny, to je Tvoje,
mrknutí očkem, klíče v ruce,
čtyři oči
- a svět se ve škole rázem točí...
Autor padající do neznáma, 24.01.2009
Přečteno 220x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super,....fajné :-D málem jsem se udusila smíchy to mi nesmíš dělat.... :-D

25.01.2009 17:20:00 | Lenullinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí