Sedmá II.

Sedmá II.

Anotace: volné pokračování

Čas vše změní,
kdo to řekl...?

Dálka posílí Tě
jsem hřích světa,
brodím se v kalužích
nářeků a planých úsměvů,
ale city pálí morek kostí

Spáchala to sedmá má věta,
co jsem nechtěně řekla,
prvně v životě a zapomněla na ni.
Nevím, jak vytáhnout ze sebe,
třeba jeřábem , prý to zebe.
Už jsem byla pod noži,
bolelo to a víc nechci.
Ztratila bych sama sebe,
když se nacházím
Autor BLUE-from-the-NIGHT, 24.01.2009
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis, kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí