Záchodová poetika

Záchodová poetika

Anotace: Ze sbírky "Poetický záchod"... Tedy pokus o něco...

Záchodová poetika
mnohých z nás se mocně týká,
sedě vzadu v hospodě
přijdu si jak v záchodě...

"Krk jest prd hrdelní,
který pohrd cestou pr...ní,"
(má ústa, ta se styděla za tu citaci,
osoby na desku stolu slintající...)

Národ náš je vůbec hravý,
kdosi mu vplet do povahy,
chceš-li býti Čechem pravým,
pyšni se procesem zdravým...

Končím.
Musím na OO, WC, toaletu, záchod, hajzlík...
Autor voedor, 25.01.2009
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ke konci je to jak agitka...netipoval jsem,netipuj mě
(to se mělo domluvit předem :-)

25.01.2009 19:36:00 | WAYWARD

Slušnej pokus :-) trochu ještě vybrousit a jde to do vazby... :-)))

25.01.2009 17:36:00 | Aťan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí