Je těžké

Je těžké

Anotace: ..:(

Je těžké najít toho, kdo vás miluje
je těžké dát to, co se tak lehko slibuje
je těžké splnit přání všem lidem okolo
je těžké najít kouzlo, co by dohromady pojilo

Je těžké říci sbohem, tomu kdo vás opouští
Je těžké odpustit tomu, kdo se zrady dopouští
Je těžké přijít s prosbou, k tomu, kdo vás nemá rád
Je těžké být přítelem, když vaše srdce chce milovat.
Autor klajusenka, 25.01.2009
Přečteno 359x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je pravda, ale kdyby všechno mělo být jednoduché, člověk by si pak nevážil života...*:)

27.10.2010 14:12:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí