Psaní

Psaní

Anotace: ...když člověk, přemýšlí proč vlastně píše...

Tak trochu zbytečné papíry špiním,
Slova k sobě po nocích vážu.
A z toho že jsi taková, jen sebe viním…
Promiň, ale já teď milovat Tě nedokážu.

Odpusťte, to je jen úklid jarní to moje psaní,
Psaní někdy slabý, někdy rýmovaný,
však všechno věnované jedné zatím ještě cizí paní...
Autor Lupinus, 14.10.2004
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí