Na Vegu..

Na Vegu..

Anotace: .. v souhvězdí Lyry

Zase mi křídla berou
oni prý nejsou ´oni´
blednu výraznou měrou
když nevím, proč mě honí

ne, paranoja to není
hádejte co, zatím zbohem
prásknu do bot bez ozvěny
mizím za prvním rohem

daleko neuteču
můj náskok je jim k smíchu
svá křídla sotva vleču
bez pírek mdlé pohříchu

že prý jsou k ničemu, ámen
nabízí jako sníh bílé
šupity ten shit do kamen
- není to roztomilé?

kde vzali andělská křídla?
- v skladech na Veze jsou k mání
s obsluhou na IR čidla
´ti´ dál mi za zády žvaní

poletím na Alpha Lyrae
bez pomoci jejich know-how
též jsem ´někdo´.. hele ´sire´
řekni těm ´svým´ - bed time, pohov!
Autor Petbab, 26.01.2009
Přečteno 274x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Agniezka, okapovaroura, LucQa, NikitaNikaT., sophia92, Lota, Simísek, jedam, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé hvězdné poutě mě uchvacují...

26.01.2009 20:30:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí