Táto a Mámo

Táto a Mámo

Anotace: Věnováno

Je mi dnes dáno
že vám chci něco
věnovat

Je to již několik let
co já spatřila tento svět

Příjde mi, že je to pouze rok
co já udělala první krok

Pochopila jsem koloběh života
naučila se jeho cenu znát
a to milí rodiče jen díky Vám.

S láskou a s citem jste mě vychovali
a tak mě vlastně i do života připravili
a za to vděčím jen Vám

Je to již celých dvacet šest let
co já jsem spatřila tento svět.

Kdy jsem první pohlavek dostala
a kdy jsem prvního kluka poznala
Tak už to prostě letí.

Svým pocitům se tu neubráním
a vyslovím dnes jedno přání

A proto chci říct teď Díky
za všechno a hlavně za sebe
Táto,Mámo Díky že tu jste.

Mám Vás ráda.
Autor Kett, 14.10.2004
Přečteno 1344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí