Věta

Věta

Anotace: Věta jako život. Krástá báseň co mě napadla. Ikdyž je to o lásce,tak je to vlastně i o živoťe.

Láska je jen slovo,
Které patří do věty,
bez slov se však čísti nedá
proto Ji asi každý hledá

Hledá slova do věty,
co by do ní mohl vložit
aspoň malý věty kousek
chtěl by si to jednou prožít

Doufám,že tu větu složí
bude dokonalá jako pták
Poté si však však uvědomí,
že už je starý ubožák,

Do věty patří mnoho slov,
doufej ,že jich mnoho bude,
však nesmíš jich chtít velice,
to,potom žádné nezbude,

Celou větu nenapíšeš,
nebude jak dlouhá páska,
nemůže tam být jen jedno slovo,
ale musí tam být láska.

Někde v Tobě se ti píše,
asi tomu nevěříš,
a už později a nebo spíše
si její čtení prověříš...
Autor Daniell, 26.01.2009
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: Antares, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí