Pročítá pruhy co protékají

Pročítá pruhy co protékají

Anotace: ...

Obézní pilulky proti gravitaci
válí se na stole
ptáci stěží vzlétnou
i kdyby bylo zobu
botox vrací dech tváři
utonulé v proudu vrásek
eroze odnáší erotické sny
paže dubů
objala noc za oknem.

A pod peřinou prsty
rozběhly se známou cestou k ráji
tam ční zarostlý sad
kde Adam neočeše
šťavnaté plody
mezi kmeny had nerozvlní
pohříchu vlezlý tvar.

Jen vzpomínky otevřou
když už láska netluče
po bulváru kutálí se slzy
přes hladké a štíhlé
inzertní tabule a dny
jako vystřižené z oblohy
a dole ona
podpatek z kanálové vpusti
vysvobodil sběrač sněti
rezavé pihy té paní zamřížoval
když zakleslá o bránu sběrny
tiše sténala po odvaru z heřmánku.

Svá piva nevyměnil za noci bez toulek
a ona přepírá dokola svůj mundúr
pročítá pruhy co protékají
chce být s ním bez něho
povadlá nadějí
chce být s ním bez něho
povadlá nadějí
chce být s ní
Autor Taog, 26.01.2009
Přečteno 284x
Tipy 20
Poslední tipující: maena, kikis, okapovaroura, Holis, enigman, Tacca, Dota Slunská, Mbonita, Bíša, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dala mi zabrat...:)

27.01.2009 07:44:00 | Dota Slunská

Tak nějak smutno si rozlil po mé duši před spaním... Takový je někdy život, halen do prázdnoty a ticha v srdci...

26.01.2009 23:12:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí