portal.duse.gov

portal.duse.gov

Anotace: vysvetlim vic, podle pripadnych sourodych nejasnosti

Vstal jsem z mezinoží jednou v létě
Vstal těžce a řekl si: toť ten svět?
Nevěda kudy kam oddal se kdejaké tetě
Byl jsem opatrný, ne jak každý hned!

Boj s ústy v meziprsí sladký
Slastné chvíle nevědomky zťal
Nevěda, že brzy půjdu zpátky
Zahněvat se v klín, distanc vzdal

Za stěnami z němého řevu ovcí
Vstával brzy a spát nechodil
Nečekal až něha-zdarma zkončí
Rval se o účast ze všech sil

Za oddanými láskami zavřel víko
Odhodlán dát vše pro medaili
Vítězství okořenil erotikou
Touha po ní se však neoddálí

Dosud jsem z přátel neupustil
Hynu z minuty na minutu -srdénko
Pod svou višní vášním ze všech sil
Rty přitisklé na tvé bledé kolénko

Pár vyřazených žádostí o život
Mezi láhvemi po granátovém víru
V hrudi olšového kůlu tupý hrot
Líce hlazena křídly tisíce motýlů

Pomíjivé sny o lidskosti a o svobodě
Za vše zaplatíš posledním frankem
Laciná opereta „Vždyť je vše o pohodě“
Hořký smích přebit šťastným pláčem

Nenapasuju se do análu kolemjdoucích
Úsměv a žlutá pěna z mozku figurek
Zjizvená duše, tupý očí kal hynoucí
Zlé heslo do portalu salátových okurek
Autor Mladý pán P., 27.01.2009
Přečteno 378x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí