Déšť a Moby Dick

Déšť a Moby Dick

Anotace: Podzim, déšť, a já - a vzpomínka na jednu knihu a jednu kapelu

...
Podzim
Prší
Prší mi na duši
Každá kapka padajíc
(Na co asi myslí?)
Každá kapka jakoby odnášela
Co nepřišlo, co se nevrátí
Přesto žilo kdes v očekávání

Jarní déšť je příslib rašení
Letní sic obtěžuje však nese v sobě duhu
A znovu vysvitne horké slunce
Déšť podzimní nese
Co nese
Bláto a zmar
Jen sníh ho vystřídá
Sníh
Je potěchou dětí a atletů
Je krásný
Čistý
Bílý
Krásný a čistý bílý je i náhrobní kámen
(Bílá nás děsí že Hermane Melville a kapitáne Achabe)
((A John Bonham buší své slavné sólo))
Bílá je barva nevinnosti
Bílá je barvou smrti
(A vyberte si)

Podzim
Prší
Prší mi ...
Autor Hary_nš, 03.10.2005
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí