Co ještě chci

Co ještě chci

Anotace: Co ještě chci

Tohle je další z textů,
kde řeším, co bych chtěl.
Mám už dost různých testů,
které mi říkají, co bych měl.

Dnes je den mých devatenáctin,
pomalu mě dohání můj stín.
Na mou duši dopadl splín,
co jen já udělám s ním?

Vidíte,
píši dost o sobě.
Věřte,
myslím, že zaslouženě.

Něco jsem tu už zanechal,
splnil jsem kvótu.
Někoho jsem potěšil či naštval,
dovrším však slibu.

Slibu,
co dal jsem rodině.
Slibu,
co dal jsem sobě.

Chtěl bych tu být ještě několik let.
Chtěl bych mít maturitu.
Velkou, zdravou rodinu a kam jet.
Chtěl bych se dožít důchodu.

Chtěl bych být pro pár lidí modlou,
abych tu ze sebe pozitivizmus nechat.
Aby umřelo pár lidi s vlastností zlou,
aby dobráci mohli lépe dýchat.

Tohle je zběžně vše, co bych chtěl,
snad se to splní.
Je to můj cíl, splnit bych to měl,
snad to nejsou žvásty.
Autor James Tony, 29.01.2009
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí