Strach

Strach

Anotace: To co cítím

Strach je to čehose bojíme?
Přesto ale samy někdy nevýme.
Myslel sem že mít strach je blbos,
ale teď vím že je to moje největší slabost.

Nemám strach z vlků ani lidí,
co kolem mě v noci chodí.
Nebojím se ani smrti,
ale toho ,že nemám co patříti.

Že pro tebe nemám slov dost,
vem mě prosí na milost
Že nemám dost síli tě chránit,
a nevým kdy tě hladit.

Bojím se že vstach semnou je kříž,
nechci mezi nás dát mříž.
Tak tohle je ten strach,
Co obrací mou duši v prach.

Pomoz my ten strach překonat,
Řekni jak k tobě mám se zachovat.
Já už nechci mít víc strachu,
Chci se vyhrabat s toho prachu.

Já chci vedle tebe žít,
budeš semnou trpělivost mít?
Autor S.e.e.d.r, 29.01.2009
Přečteno 274x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o*...já nevim, fakt se snažim...

29.01.2009 20:05:00 | Naninka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí