Stará lavice

Stará lavice

Anotace: Vlhká rána, smutné večery

Každou vteřinu se probouzíš
do rána vlhkého a temného
Každou vteřinu usínáš
do večera víceméně smutného.
Každodenní stesk a vzdech
proráží jinak šedou ulici
tak jako rosa neopouští mech
nepřestáváš zdobit lavici,
lavici starou opuštěnou,
lavici popraskanou vysušenou.
Autor Kate_dka, 29.01.2009
Přečteno 419x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí