ZÁVIST

ZÁVIST

Anotace: ...závist....je to taky vlastnost,i když špatná

Závidím vlnkám v moři,
jak smáčí holá záda,
závidím větru,jak čechrá nám vlasy,
i když je studený-já mám ho ráda.

Závidím měsíci na obloze,
i když je stále v běhu,
i přesto může klidně spát,
a miluji tři dětská slůvka
-maminko- mám tě rád.

Závidím podzimu,
jak umí si hrát s barvami,
když listí tiše k zemi padá,
a závidím i bílým vločkám,
jak potom příjde zimní vláda.

Závidím noci tmu,
a ránu-zase světlo denní,
jen nezávidím lidské zlo,
a miluji čas odpouštění.
Autor sondulacek, 30.01.2009
Přečteno 310x
Tipy 21
Poslední tipující: Wor, hezule, Lilly Lightová, Agniezka, Quigleika, Holis, WAYWARD, enigman, Květka Š., Bíša, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně pravdivá...tip. I já někdy potajmu závidím :(

02.02.2009 17:18:00 | Lilly Lightová

...miluji čas odpouštění(ne udobřování)

30.01.2009 17:05:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí