Já nejsem dívka

Já nejsem dívka

Anotace: Další milá básnička...inspirovala mně písnička od Britney Spears I´m not a girl.

Já nejsem dívka
Ne,nejsem žena.
V této chvíli
Nejsem dívkou.

Ve škole,
nejsem dívka.
S rodinou,
Nejsem žena.

Já nejsem dívka,
Ne,nejsem žena.
V době mezitím
Nejsem nikým.

Když,fouká vítr,
Nejsem dívkou.
Když,svítí slunce,
Nejsem ženou.

Já nejsem dívka.
Ne,nejsem žena.
V tento okamih,
Jsem sama sebou.

Když zapadá slunce,
Když padá hvězda.
Nejsem dívkou,
Ale nejsem ani ženou.

Jsem sama sebou.
Autor bettuš, 30.01.2009
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: Helena Buchtová, páááááááá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí