Bruce Lee

Bruce Lee

Anotace: ..

Bruce Lee
dostal ránu bruslí
českou šlajfkou do krku
ocitá se v úprku
to máš za to Číňane
řvát tu takhle na lesy
a zavádět tu na Hanné
Americký móresy

Česká facka
rána bruslí
to je jak když
padneš z Nuslí
z toho mostu na beton
tak běž ať stihneš peleton
vod Teryho Foxe
a než rok se
sejde s rokem
ať v jůesej si
svinským krokem..
Autor zenge, 30.01.2009
Přečteno 531x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí