O smrti krásného býčka(krásná báseň)

O smrti krásného býčka(krásná báseň)

Anotace: sprostá básnička, ale zato se pěkně rýmuje!!!

Kráva křičí: Bů, bů, bů,
zahrajme si na babu!
Už se honí celé stádo,
býk si honí: To je žrádlo!

Býk se pěkně nažhavil,
penis se mu postavil.
A už šuká jednu z krav,
jiným mává na pozdrav.

Nechcete se šukat taky?
Bučí býk na všechny kravky.
Budem šukat! To je hit!
Můžeme i vyhonit!

Býček šuká celý den,
pro něj je to jako sen.
Ale bohožel není mlád,
a tak penis rychle zvad.

Krávy chtějí šukat furt,
bejček už je starej kšunt.
Pochcal se a běžel pryč,
najednot zakop o tyč.

A tak skončil žiot býčka,
furt ho šuští tlustá pička.
Po smrti mu nedá klid,
pojďte krávu zastavit!

Naše báseň také končí,
Týnuška se s vámi lučí,
Víva také, to se ví,
další báseň připraví!

Autor:Týna, záložní poradce:Víva
Autor Týnuška a Vívuška, 30.01.2009
Přečteno 509x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mno teda...ta druhá básnička je teda lepší...Tohle je pěkně nechutný :-/

30.01.2009 19:21:00 | Fiserka

teda teda... :D

30.01.2009 19:21:00 | Fiserka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí