Haiku

Haiku

Anotace: To je spíš taková parodie na haiku..

Chtěl bych umět psát haiku,
ale zpachtím tak maximálně bajku.
Jak poslali do vesmíru Lajku,
(to je ten pokusný ruský pes).
Sorry, ten verš mi sem nechtěně vlez.

Chtěl bych umět psát haiku,
ale držím v ruce jenom pájku.
Vlastně umím jen hrát na balalajku.
Asi si dám radši fajku,
a nebo možná taky Májku.
(to je ta vepřová paštika)
To se mě ale vlastně netýká,
jsem přece vegetarián.
Autor Horinky, 30.01.2009
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdyby to byla parodie na haiku, muselo by se mu to aspoň vzdáleně podobat, což se nepodobá ani emilem..
spíš parodie na hiphop

01.02.2009 15:25:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí