...

...

chladná samota pokojem se line,
v oparu myšlenek srdce touhou kyne,
klíčovou dírkou světélko září
a já si ležím na polštáři

po stropě tančí si stíny líně,
snad oživí své kreace po nějakém víně,
zamotaná tma ozařuje kouty
rozplétajíc plačící plamínek

šedý vzduch kroutíc se z vonných tyčinek
odchází dveřmi do dálí,
samota na mě kouká z povzdálí,
mučíš mě, ty myšlení

nehorázné smýšlení děsu,
strachem se jenom třesu,
úděsné vzory po stěnách kreslíš,
nevidíš, neslyšíš, nespíš...

neúnavně sleduješ mě,
když usínám
nevím, kdo jsi,
přesto tě proklínám!

(nebo proklínám sebe?)

kdo/co jsi/jsem, dnes a znova?
Autor padající do neznáma, 30.01.2009
Přečteno 245x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Lenullinka, JR
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zamiloval jsem se do té básně, ty verše mi nepatří, přesto je beru za své. Promiň

30.01.2009 21:42:00 | JR

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí