Hráč

Hráč

Anotace: příběh gamblera

Nábřeží prázdné jak nádraží po odjezdu ranních vlaků,
jen jeden pejskař a na vodě pár ptáků.
Nic, jinak nic, smrad z popelnic valící se do ulic.
Flašku odhodil, už byla prázdná, odešla i známá,
už neměl floka ani, za co by ji pozval na snídani.

Měl krásný život a žil si jako grant,
než objevil hrací automat.
Byl to jeho konec,byl to ve tmě zvonec.
Milenka a chudý brach,
půjčoval mu peníze a čekal na obrat.

A když neměl kde už brát,
o vlastní život začal hrát.
Poslední světýlka zablikala,
zavřely se dveře kasina.
Nábřeží je nyní zcela pusté,
jen řeka se divně zčeřila.
Autor Milbau, 31.01.2009
Přečteno 313x
Tipy 14
Poslední tipující: Bíša, zzlatý, Tacca, 6thSun, Agniezka, Lissa, Kapka, Danah, nejsembásník, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach jo...

11.01.2010 22:24:00 | Bíša

ano...znám pár takových,co svůj život prohrávají..je to smutné,že lidé nemají sílu říct,NE

05.03.2009 16:25:00 | Agniezka

...vítej na Literu :-)

31.01.2009 15:29:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí