o drogách

o drogách

Anotace: pocit pohody ... 16ti letýho kluka.. jojo kdysi dávno

Školu už máš v kapse
Ale deprese tě přepadaj zas a zase
Neumíš se vyrovnat s časem
Cítíš jak proudí tvým nosem
Cítíš jak se ti dostavá do hlavy
Cítíš, že brzo budou chvíle božský zábavy
Cítíš, že brzo budeš pánem světa
Že brzo budeš mít na všechno právo veta
Cítíš že hlavní slovo bude mít tvá poslední věta
Cítíš, že se stáváš bohem
Cítíš, že jsi opět polapen magickým kruhem
Cítíš, že se stáváš otrokem
Cítíš, že jsi se sám sobě určil prorokem
Cítíš jak snadné je žít
Jen ho pod kůží mít
Jen ho ve své krvi utopit
Jen se nechat jeho silou ovlivnit
Odevzdat se mu
Prožít s ním tu nádheru
Zapomenout na návrat do reality
Zapomenout na dojezd plný negativity
Užívat si ten božský stav
Který se vkrádá do všech tvých hlav
Když je s tebou jsi vlastně sám
Ale nesmíš se ho bát, já už to znám
Sami sobě si musíte vystačit
Ve víru vášně se nocí protančit
Nesmíš se ho bát
Odevzdej se je to jediná láska tvůj citový vklad
On tě nikdy nezklame
Tebe rozhodně ne
Tobě neublíží
Ochrání tě před zklamáním, přede lží.
Je tvým pánem a ty jeho sluhou
Sleduj jak ovládá tvé ruce levou a pravou
Autor Jan Střelec, 15.10.2004
Přečteno 630x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí