Ráda bych..

Ráda bych..

Anotace: audit skončil,myšlenek moc není,přesto tužku do ruky beru a zkouším psát co ráda bych...

Řadila písmenka do veršů,slok,
aby pěkná byla,
však hlava má,toť pusto a prázdnota jen.
U pracovního stolu obrůstám papíry,
nos otlačený od brýlí,
deštník zapomínám,tam kde nemám..
kontrola stíhá kontrolu,
tabulky,výkazy...únava tíží,
kdo by z toho všeho už jelen neměl být!
A tak po večerech utíkám si snít.
Jak ráda bych sluníčko pozvala na piknik,
s měsícem po hvězdách se toulala,
bosé nohy v ranní rose chladila,
korálky z jeřabin navlékala
a jimi se zdobila.
Jak ráda bych milého pohladila
a hvězdy v jeho očích hledala,
však k mání není
a já jsem k zulíbání...
Fandím si?Možná...trochu...snad....
ale jak poznám,že tomu tak není?
A budík už nemilosrdně zvoní
a hlásí konec sněnííííííí...
Však ze snů přeci cosi mou tvář zdobí.
Úsměv...a já si říkám,
že jednou...možná...snad...
Autor Jarika, 03.10.2005
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jejky, já se na tebe tak těším... :o)

13.11.2005 18:32:00 | Cecilka

Ne snad! Určitě! A milý tě celou zulíbá, pod svitem hvězd a k ránu pobledlá, zasněná noc, si dýchne do dlaní, potěšena vaším něžným špitáním...

05.10.2005 10:22:00 | Krtica

A hezky zdobí..už se mi tu stýskalo...

04.10.2005 09:24:00 | Hančí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí